7.08.2018


Müşterilerinizin dövizli olarak bakiyelerini, cari risklerini, hesap ekstrelerini takip etmek için porkod iphone uygulamasını hemen indirin.
Porkod mikro iphone uygulaması ile müşteriniz için hızlıca teklif oluşturup, firmanıza ait teklif şablonu ile gönderebilirsiniz.
Teklif oluşturuken, müşterilerinize ait özel iskontoları otomatik olarak uygulayabilir, hizmet yada stok seçebilir, ödeme sözlerini tanımlayabilirsiniz. Teklif onaylandığında ise otomatik sipariş evrağı oluşturabilirsiniz.
Siparişleri kendiniz direk oluşturabilirsiniz.Siparişlerinizi onayladıktan sonra irsaliye ve fatura evrakına otomatik dönüşmesini sağlayabilirsiniz.
Üstelik tüm bu işlemleri mikro ile entegreli yapabilirsiniz.Mikro erp programından teklif oluşturduğunuzda bunu porkod mikro iphone mobil uygulamasından takip edebilirsiniz.
Porkod mikro iphone mobil uygulaması ile irsaliye ve fatura işlemleride oldukça basit. Fatura ve İrsaliyelerinizi mikro entegreli iphone mobil uygulaması ile Bluetooth destekli nokta vuruşlu yazıcılardan yazdırabilirsiniz.
Ayrıca porkod mikro iphone uygulaması ile firma içi tüm işsüreçlerinizi otomatik takip edeibilirsiniz, size gelen bildirimler ilesüreçlerden haberdar olursunuz.